~sedih~

apa lah. serious benci gila.

malas nak pikir pape. nak give up pun ada.

bosan!! nak jadi single boleh? serius dah bosan ad boyfriend. kalau tade pn same jek skrg.

😦

Posted in Uncategorized | Leave a comment

HELLO!!

hello peeps, darling, and friends!

perghhh.. lama dah tinggal kan wordpress ni. malkum saja, sangat busy ketika ini. macam-macam yang kena buat. ni pun curi2 masa nak updated. !

just want to say hi to APRIL!! ‘

2 days to go with the …….. . secret first. tell you later on. best!.x saba. also, 2 days later is speaking muet examination. oh! sangat takut. hopefully i can speak clearly and smooth wothout aaaa….eerrr….. what ah? haha understand not?

tak nak la gagap2. takut. nervous yallls!

k la, bye ! 🙂 smile.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

day 1

okehh. hari ni first time mengajar. and the lucky one was………. tahun 4 Makwa. best sgt budak2 kalas nie. baik. senang nk ajar. still boleh handle lg. tataw aku punya neves b4 dorg msok, ishh.. sampai x pegi rehat tau. tp ble da dpn dorg, da hilang la neves n gugup tuh. layan je la. budak je pn. hehe semua berjalan lancar.

2nd class plak tahun 5 Firdaus. senang nk jaga jugak cume banyak cakap sikit dorg ni td. aku pn mcm x prepare sgt tuk kelas nie. so far so good.

cume gelodak dlm hati ni tak baik lagi. tak pe la. sabar lah hati. masa akan mengubat segalanya. huuhuuhu

naseb tengah praktikum sekarang, memang agak bz walaupun ajar 4 jam je per week. tp nk bt rph, update portfolio, aktivti sekolah plus esaimen jgn belom siap jgn dilupa. haaa….kan banyak tuh keje nya. tak de la aku nk pikir pn. tau2 je da malam. tau2 je da siang, pergi sekolah, balek sekolah, bt kje. mcm tuh je la kje nya. so, okehh je. 🙂

keep the smiling in ur face babe!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

hari ni ahad.
esok isnin.
which is school day.
which mean aku pergi sekolah juga.
waahhhhhhh praktikal time!! weeee~

(tataw sebenarnya suka atau tak. =.=)

btw, nice one. semalam balik bp, banyak gilos barang tertinggal.

u know what, tudung2 aku. 90% semua tudung aku, da siap bergosok dan dah siap sedia nak pakai untuk praktikum, but the pretty was all the tudung tertinggal kat rumah.

i repeat, “semua tudung yang sudah bergosok itu tertinggal di rumah”.

dah, aku nk free hair ke pegi sekolah esok. haadoii. tension nye. macam mane la boleh tertinggal. but, i’m lucky, pak ngah ada kt jb. so dia tlg bawak kan. pakngah org bp.

tp yang i’m thank him n my mother so much ialah….
tudung2 tuh dah dilipat semula!!! haaaaaaaaa………. :((

penat aku gosok, da kena lipat semula. benci gila! dah nasib.
tuh la sape suruh x kemas barang awal2.
padan muka kau nadia. nasib badan lah!.

barang lain pun sangat banyak yang tertinggal. benci lagi.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

tak suka

adehh. bosan nya. esok da balik maktab. tah la. kenkadang rasa x saba nk balik. kenkadang

xnak balik pn ad. agak cunfusing ye di situ. *____*

tape2.oleh sebab ada tugas khas yg perlu dilaksanakan esok, maka aku kena semangat okehh.

SEMANGAT! SEMANGAT! SEMANGAT!! HA HA HA

plus,isnin dah praktikum uolls. jgn mls2 ye.

kan before nie x saba2 nk prktikum ke?

memang la nk praktikum tuh semangat. tp yg buat x best nya, esaimen aku ni hah. berduyun2 lg x buat.

tensi betol. k la. malas nk bebel dah. penat. -___-

beg baju, barang2 pn x abis kemas lagi ni. =.=’

bye.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

hye there!

baru di sini. i’m new!.

 

so, buat wordpress nie sebab mcm best.

nak cakap macam ni diari aku. lebih details.

sebab before ni aku memang tulis diari.

tp zaman da maju. so, disini akan jadi tempat luahan rasa.

simple.

tak ada gambar macam blog o facebook.

akan lebih terbuka disini.

so, welcome nadia. 🙂

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Hello world!

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

Posted in Uncategorized | 1 Comment